flisanfeliciahenriksson

I MAKE THE BEST OF MY LIFE

JACK RUSSEL TERRIER

när man pratar om en jack russel brukar man säga att det är en stor hund i litet format, då de ät väldigt spralliga och behöver sin motition. dem är lite som en digitalklocka antingen är dem på och springer som jag vet inte vad eller så ligger dem och sover som stenar finns inget mitt emellan.

jackisen närmsta släktingen eller hur man ska säga är parson jack russel och det är inte stor skillnad, de ända skilnaden är att parson är lite större.

jackisen är en sällskapshund men även en jakthund varenda jackis har jaktinstikten inne i sig. men man behöver inte använda dem till jakt (inte direkt vad vi har tänkt med tannie) utan man kan utnyttja den egenskapen till massa annat ex. agility (lite mer vad vi tänkt med tannie) spår. 


lilla tannie visar sin jaktinstinkt haha 

jackisen är en hund som alltid vill vara med, vilket jag tycker är en bra egenskap de anpassar sig, åka båt,bil vara på stranden ute och springa, en mysig tur i skogen, ligga och mysa framför brasan spelar ingen roll allt är lika roligt, det är en sån positiv hund :D

utseendet kan variera väldigt mycket så det finns väldigt många olika typer. av pälstyper finns det sträv, broken, slätt. färgen kan även skilja hel vitt, brun och vit eller svart brun och vit. det finns även olika typer av storlek eller vad man ska kalla det men lågställd och högställd.

en mening som sammanfattar jack russeln
Jack Russell terrier är livlig, alert och aktiv med ett intensivt och intelligent uttryck. Rasen är framåt, orädd, social och vänlig med gott självförtroende. Världens roligaste lilla hund. tagen härifrån http://www.skk.se/hundraser/jack-russell-terrier/

en hund som lätt blir ens bäste vän och som fäster sig till sin familj och finns vid ens sida föralltid 






kolla bara på min fina pärla, världens roligaste lilla hund <3




 




Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: