flisanfeliciahenriksson

I MAKE THE BEST OF MY LIFE

måste börja lära känna mig själv innan någon annan kan gör det!!!

vet inte hur jag mår idag glad/ledsen/arg???

har ingen aning om vad jag vill??

ingen aning om det som hänt är bra eller dåligt???

i mitt huvud är det kaoos, måste ta tag i det här nu...


take me back!!!!!





KOLLA VAD SOM HADE KOMMIT TILL POSTEN!!!!!

min sjukt snygga tommy hilfiger klocka som jag fick av min farbror, faster och kusin i konfa present :DD:D




29 MAJ

14 dagar kvar till skolavslutningen, 9 skoldagar och fem skoldagar med arbete känns ganska skönt just nu.

efter skolan idag drog jag till stallet, red bimme saras häst skrittade ut i ca 45min med elin var riktigt mysigt. skrattade och pratade hela väggen finnns bannne miiiig inget bättre. sen kan man ju inte klagga på vädret idag helller visst det blåste lite men annars var det ju riktigt skönt.

måste säga att det är väldigt skönt att bara skritta ibland också, då kan man lixom chilla eller vad man ska säga (tror ni fattar).


snodde en bild från saras facebook då jag inte hade någon bild på bimme :P ( hoppas det var okeeeyy)



boring you know???

hade sjukt tråkigt så tog systemkameran och gick ner för att fota blommorna jag fick igår vart inte så snygga bilder, men ändå bilder visst???








PRESENTER!!!!

nu kommer lite bilder på mina presenter som jag fick igår. dock har jag inte fått alla då vissa bara e bestälda, och han inte komma hem tills igår så får dom så fort dom kommer hem.

sen från mina föräldrar så fick jag ju en presenten som jag aldrig kommer glömma, tänker inte skriva ut här än vad det är. men kan säga att egentligen skulle vi ha åkt och kolla på den idag men en liten tråkig sak hände så blir troligtviss nästa helg om allt är okej då.

från min morbror och moster fick jag ett
halsband från fossil i äkta silver. sjukt min stil, tycker verkligen det var as snyggt,


från min morbror och moster fick jag också ett armband i silver också helt klart min stil, detta kommer sitta fast klisstrat på min arm. 


fick även ett halsband med örhängen i äkta silver från AAGAARD från min morbror och moster, kan ju inte mer än tacka. allt var sjukt fint.


av två av mina kusiner fick jag ett halsband i äkta silver från GULDVIVA. tack så jätte mycket var sjukt snyggt.


av några av våra kompisar så fick jag ett armband i äkta silver från MOOD, som man kan köpa till berlocker. dom hade köpt till en som var en sko (converse) armandet var riktigt snygg och väldigt bra då man kan önska sig berlocker till det. tack så jätte mycket :D 


och av min kära mormor så fick jag ett halsband i äkta guld med ett kors på och i mitten är det en diamant.  tack så sjukt mycket mormor var verkligen jätte fint och precis ett sånt som jag ville ha.


av en av mina kusiner fick jag två såna här. sjukt snygga och kan verkligen tipsa om dom, kommer från orrefors.


av min en av mina kusiner fick jag också en bok om hundar. sjukt bra och sjukt nödvändig tack så jätte mycket
:D:D:

Kelsey  Watch - 000_MULTI - Watches / Jewelry, from Tommy Hilfiger(bild lånad från tommy hilfigers sida)
en klocka från tommy hilifger som är beställd, fick den av min farbror och faster och kusin. tack så sjukt mycket :D:D


sen fick jag ju som sagt .... av mamma och pappa och två sjukt snygga skålar som ett mine. men dom är där nere så ni får tyvärr inga foton.
och sen lite mer saker som sakt av lite släktingar och vänner som är där nere :D:D

sjukt nöjd över alla saker fick allt på min önskelista, dock hade jag ingen då det inte var något riktigt viktigt jag ville ha.

vi höres

NY DAG NYA TAG!!!!

här kommer lite bilder på lite av sakerna mamma och jag köpte i måndags :P


brun utan sol ACO, från apoteket


kingsland keps från Liqusini


kingsland strumpor också från Liqusini

örhänge från kenza 


och ett par nya converse


rubrik?

nu kommer bloggninggen bli lite bättre, har sjukt mycket att berätta för det har hänt så himmla mycket sen har jag lite bilder också som jag ska vissa så i morgon kommer det bloggas mycket om inte något oväntat händer.

skulle ju ha åkt iväg på en sak i morgon men fick reda på idag att något väldigt tråkigt som har hänt så det blir troligtviss att åka nästa helg i stället :D:D blir ju likia bra det :D:D

(orkar tyvärr inte slänga in någon bild denna veckan har tagit sjukt mycket på mina krafter)

BÄSTA DAGEN EVER!!!!!!

shiiiit, sjuk dag

konfirmerades ju idag och kan säga att allt gick perfekt.

måste tacka alla SKU:are och specielllt måns och måns för allting ni har verkligen gjort så att just våran konfirmation vart så himmla lyckad. vi kunde inte fårr bättre konfaledare. och vi har helt klart varit den bästa gruppe konfirmander. har kommit alla så himmla nära nu känns ddet som så himmla synd att det är över men så sjukt sköönt att vara konfirmerad.

och släkten var ju helt underbar idag, skulle aldrig ha kunnat fått en bättre släkt. hade ju inte något speciellt jag ville ha bar en sak. men kan säga att presentterna var bättre än bäst. sjukt fina, och mamma och pappa jag älskar verkligen er kunde inte fått en bättre present nu ska bara allt fixas så blire här perfekt.

sen vädret var ju underbart så det kunde man ju inte heller klaga på och sen går lllooorreeenn och vinne eurosongcontest.

DENNA DAG KOMMER JAG MINNAS SÅ LÄNGE JAG LEVER<3

vaddåå???

jag är sjukt avundsjuk på min brorsa som drog till tyskland i går, fett sköönt.


men lever rövare här hemma nu...
har ju hela övervåningen för mig själv och så slipper jag höra jävla party musiken hela dagarna. 
är så jävl* tyst.

aja får väll hoppas att du har det roligt in deutschland mit deine freunde :D

(blir ett bildlöst inlägg)


sorry...

shit har sjukt mycket nu så uppdateringen kommer inte vara så bra men så fort jag har någon tid över så lovar jag att jag gör ett ionlägg. och efter söndag ska jag blogga på igen.

var ju och handla med mamma igår och lovar att jag slänger in bilder på allt sen. dock intenu men som sagt om några dagar har jag mer tid.


just nu sitter jag och jobbar med engelska uppsatsen som ska skrivas i morgon eller vad man ska säga. vi ska skriva den på våran engelska lektion i morgon som ge oss vårat betyg  på skrifftliga delen. har bestämt mig vad jag ska välja för ämnen. och om det skulle vara en svenska uppsats så lovar jag att jag skulle få A. men nu ska den ju skrivas på engelska sen och det kanske inte är mitt bästa ämne.


tänker inte skriva vem jag ska skriva om. men det är i alla fall om en tjej som verkligen betyder sjukt mycket för mig just nu...

random bild


ni får ha det göööööt så lovar jag att blogga på sen efter helgen ;:D:D


rubrik?

helloo drar snart till stan med mamma.

vi ska fixa det sista till konfan och köpa lite grejer få se vad som kommer med hem har inte riktigt bestämt att jag ska köpa något speciellt men något lär jag ju få med mig hem i alla fall.


denna vecka är det fullt upp. i morgon äre konfa foto direkt  efter skolan. på onsdag drar jag till stallet och på torrsdag äre träning för konfa showen. på fredag är konfa showen. på lördag äre det själva konfan. och på söndag äre tävling.

så det är mycket som ska göras. och sen har vi ju läxor också.

a men tror det bir en rolig vecka :D:D

idag...

imorse drog jag med pappa till standå jag inte hade något annat för mig. han skulle köpa tapett så det var väll inte så intresant.

sen på hemvägen vart det ett stop på donken och sedan vidare till Maxi. sprang in på apoteket och köpte en ny brun utan sol fast mamma och pappa precis köpte en. men här om dagen när jag skulle taa lite så var den i princip slut så. det måste finas en tjuv i mitt hus???

sen när vi kom hem så tog jag typ en snabb dusch och satte på mig de snyggaste kläderna jag har. elle vad säger ni alex och andrea??

på kvällen vart det i alla falle n lite cykeltur med lite kompisa som slutade att elin och sofie kom hemtill mig. de åkte hem vid typ 11 eller något.

a det var min intresanta dag:P:D


random bild

18 maj

idag på förmiddagen tog jag faktiskt tag i skolarbetet, eftersom att jag låg efter i NO:n så tog jag tag i det i dag och jobbade typ i kap de 10000 sidor jag låg efter. mej men a nu ligger jag nästan i kapp i alla fall.

sen drog jag till stallet, men eftersom att lukaz e halt och jag alltid rider lektion på fredagar så vart det att låna en ridskolehäst. det var snowy och jag tror aldrig att jag har ridit henne förut kommer faktiskt ärligt talat inte ihåg. i alla fall vi skulle egentligen rida ut men det började regna så det vart ett dressyrpass.

hon var faktiskt riktigt trevlig att rida och rider henne gärna fler gånger. vi började först med att rida fram på fyrkant och volter. hon kändes lite vinglig och är ju inte så van vid att rida andra hästar än lukaz så det var lite svårt i början. men efter ett tag tycker jag faktiskt att jag hittade knapparna och det gick mycket lättare :D.

så jag tycker det var riktigt roligt i alla fall och jag är helt klart nöjd med ridpasset idag :D:D
hoppas det var okej att jag lånade bilden. har lånat den från http://www.savaridcenter.se och på bilden är det snowy och Elin.

kyrkstugan!!!

i morse när jag vakna drog jag till kyrkstugan med konfa gänget och kom hem kl 5. vi har fixat inför konfashowen. tror det´kommer bli AWESOMEEE.

ikväll händer inget speciellt. blir väll att chilla och kolla på film eller något.

i morgon drar jag till stallet, på förmiddagen drar jag kanske till stan med pappa så det finns mycket som ska fixas. men vi får se om vi hinner.


saknar att rida min bus ponny



sjukt skönt!!!!

sjukt skönta att det inte är skola förns på tisdag :D fast kommer inte ha mycket tid för något speciellt då jag har sjukt mycket som jag måste göra nu. b.la. måste jag fixa allt till konfan den är ju lixom nästa helg. måste åka in till stan och handla lite grejer som kan vara bra att ha snart. sen måste jag bestäma möte med (den såkallade) den. 

skulle helst ville åka till den innan konfan, alltså lördag nästa vecka. vilket betyder brooootttoooom. det tar ju lixom ett tag att åka dit också så det lär ju ta en dag och just nu har i alla fall inte jag en dag över. 

men men det blir säkert bra:D:D
random bild

hejhej!!!!

är ledig idag så har precis gått upp från sängen:D 
ska snart gå ner och äta frukost antar jag :P
sen ska jag åka till stallet har inte varit där sen i lördags så det känns rätt konstigt.

igår kväll så var det ju konfa kan säga att det var jätte skönt att gå på det. först hade vi en liten andakt då vi typ skulle sjunga lite och sen kom typ det som jag inte ville att vi skulle göra. vi skulle tänka typ på någon vi saknaar typ eller någon vi gilllar. 
(jag gråter aldrig för folk) men igår så gick det typ inte att hindra satt typ och grätt i kyrkan under andakten och tillslut klara jag inte mer så gick ut. 

så det vart ett litet gråttkalas eller vad man ska säga men det var sjukt skönt att bbara kunna gråta ut.


antar att ni har sett min nya header:D:D:D det är cissi som har gjort den
tack så sjukt mycket :D:D
cecilias blogg hittar ni här http://cissialskarpeter.blogg.se/

har ingen...

vet inte alls vad jag vill ha i konfirmationspresent. 
har bara en sak jag vill ha och den(eller vad man ska säga) håller vi ju på att kollar på.
så nu ska jag bara hitta just den perfekta så smäller det :D

men sen finns det typ inget annat jag vill ha som jag inte ha :p
aja får fundera på det lite till...

om ni har några tips så får ni gärna skrva dom :d

HELLO

drog till skolan i ändå, och kan säga att det var nog ett riktigt bra val har haft så himmla roligt.
var sjukt orolig att det var ett dåligt val men där hade jag helt fel.
TROR ATT VÅRAT SISTA ÅR KOMMER BLI DET BÄSTA!!!!

får se hur det blir...

får se hur det bli med skolan i morgon stannar antagligen hemma. 
men vi får se  måste hitta på något i alla fall för det sista jag vill göra är att stänga in mig, inget blir ju bättre av det.

KÄNNS INTE BRA NU...

kan börja med att jag inte kommer vara på topp veckorna fraöver. som alla antagligen har fattat så är ju lukaz halt. och han var på ultuna iddag. han ska nu få 2 veckors vila att börja med sen ska han på återbesök. 

och om ni läste min förra blogg julmustt så vet ni att för ca 1 månad sen tog jag ett jätte svårt beslut. där jag bestämde mig att i juli så ska jag sluta och om 2veckor är det ju nästan juli och man vet ju inte om han är frisk då. så jag kommer antagligen aldrig mer sita på honom igen. 

sista gången jag satt på honom var pay and jumpen.





trodde  aldrig att det skulle vara så här svårt...


DÅ VAR HELGEN SLUT!!!

shiiiit vad tiden går fort, i morgon är det måndag igen och kan säga att jag har sjukt mycket läxor just nu.
men vi går bara mån och tis den här veckan sen ledig:


onsdag, torsdag, fedag, lördag, söndag och måndag 

så det blira skönt :D :D

nu ska jag ät middag men harrre gööööttt

jag lovade ju att bjuda på lite bilder så här kommer dom :D

ja  var ju ute och fotade idag och skrev ju i föra inlägget att jag skulle bjuda på lite bilder
p.s jag vet att jag inte är så duktig på att fota :P

alla är fotade med NIKON D90 och objektiv TAMRON 70-300

10 sanningar om mig!!

1. att jag e sjukt sugen på cola

2. (har i alla fall hört från andra) att jag ibland sover med ögonen öppna:P

3. jag tycker tjejer är riktigt omogna

4. jag lyssnar alltid på musik när jag sitter vid datorn

5. jag sover alltid med 2 täcken hemma

6. jag är sjukt dålig på att jag plugga

7. jag får alltid höra att jag är osmart

8. jag vill verkligen inte att det ska bli juli

9.  när jag var liten ville jag bli skådespelare

10. nu vill jag bli journalist eller PT

VÄDRET!!!!!

har ni sett vädret eller????
riktigt skönt nu hoppas det strannar ett bra tag nu:D
så jag har spenderat min dag utomhus. har fotat några bilder vart så himmla sugen så tog min systemkamera och sprang ut, dock är jag inte så duktig men tänkte bjuda på några när jag har laddat in dem i datorn:D

åkte till stallet lite snabbt förut också dock har inte Lukaz blivit bättre utan i så fall sämre. han var ju halt på höger fraam men nu har han även blivit varm på vänster fram också så han är nu halt på båda fram. så han har nu boxvila.
vi skulle ju åka och sluutmätta honom på tisdag så vi får se vad som händer med det.
Det är inte mycket som går bra nu. 

jag har sjukt många beslut att göra nu, inget av dom är precis lätta.

mycket att göra!!

idag har jag inte haft en enda stund över, därför har det inte kommit något inlägg idag:P

i morse vart det ju att gå up 5.30 för attt sedan åka till stallet och åka på tävling i stockholm med Elin och Sara :D
gick snabbt då elin bara startade en klass så vi var tillbaka på säva ca halv 12.
men det var juu tävling på säva också idag så gick upp och kollade på det sen åkte jag hem vid 3.


då det vart den snabb dusch sen vidare in till Uppsala, kom hem för ettt tag sen och nu ska jag nog sätta på en film och sedan sova. 

har varit en riktigt rolig dag med myckeet skratt.
random bild

DAGEN!!!!

dagen startade med att gå till skolan sen vidare till stallet då man märker att Lukaz e halt, så det vart att sms:a Sara så fort som möjligt och fråga om jag fick sno hennes ponny istället och etersom hon e såå snäll så fick jag det :D:D

sen efter ridningen skulle pepsi fixas för i morgon så kom hem runt 9 och år sedan mat och kollade på ishockey och nu sittter jag hääär:p 

kl ståer på rigningen kl 5.30 i morgon så jag tror jag säger GOD NATT nu :D:D


Frukost

sitter just nu och äter frukost, FREDAG you know.
andrea kommer väll om ett tag sen blire skolan hela dagen sen drar jag till stallet och rida lektion.
händer alltså inget speciellt.



FELICIA

vad vill ni läsa om????

ni får gärna skriva vad ni vill läsa om så blir det lite intressantare här på bloggen:D:D

MIN VECKA!!!!

Har haft fullt upp hela veckan så har inte hnnit sätta mig vid datorn. t.ex i tisdags så drog jag i väg på konfiramtion, LIKA ROLIGT VARJE GÅNG.

sen i går så åkte jag direkt till stallet, och så var det att hoppa pay and jump 80cm. var faktiskt min och Lukaz första fattar inte att jag inte har startat det tidigare med honom. men i alla fall vet inte om jag ska skriva att det gick bra eller dåligt. på framridningen ramlade jag i alla fall av och sen inne på banan så hade vi ingen fart alls han lysnade inte på skänkeln för ett öre. men han hoppade i alla fall fast på sista hindret så fick vi ett stop fast det tar jag helt klart på mig. så det vart 4 fel. har en film men vi får se om jag orkar/hinner lägga upp den. och

idag så vart det direkt efter skolan att dra ner till kyrkstugan då vi ska fixa till konfa showen. KOMMER SAKNA KONFAN HÄÄÄÄÄÄÄÄÄR MYCKET.


sommarlov??
ja tack!!!!


FELICIA

FELICIA HENRIKSSON!!!!

Ja jag heter Felicia Henriksson och fyller 15 i år. och då undrar ni varför jag heter flisanfeliciahenriksson.blogg.se jo för att feliciahenriksson.blogg.se som jag ville heta var redan upptaget.
på fritiden är jag typ alltid i stallet, annars är jag med kompisar eller gör något annat kul :P
jag har gått på konfirmatiion från i höstas och det är nog det bästa jag har varit med om, kommer sakna det så himmla mycket nu när det snart är slut.
Jag är nästan alltid på bra humör och skrattar åt allt.
när jag är i stallet rider jag en ponny som heter Lukaz han står på Säva ridklubb men är en privathäst. han är född 2004 och alltså 8år. vi har inte tävlat någonting då jag inte känner att det är våran sak tillsammans.
om det är något mer ni vill veta är det bara att kommentera :D
FELICIA

HEJJ och välkommen till min blogg!!!!!!

Kommer en presentation om mig snart :D:D